Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Stikdåser og rødorange solstråler


Rute : Dallas - Tyler - Henryetta, OK

Distance :500 km

 


Per er gæsteblogger idag og her følger hans beretning :

----------------
Sen opvågning.
Kombineret morgen og frokost på Texas Roadhouse.
Target Area: At få alt skidtet til at virke. Sydlige Texas.

Da det blev temmelig sent før alt var pakket ud og snakket igennem med Warmsector
Blev der sovet igennem hvilket var tiltrængt. Vi havde stort set ikke sovet i
24 timer.

Søndag morgen tog en stille start hvor selv rengøringspersonalet var så stille at man næsten ikke måtte trække vejret, for så kunne man ikke høre dem banke på døren.
Fair nok, hvis de samme rengøringsfolk havde hørt skramlen, grinen og diskuteren fra mødeværelset, indtil ved 3 tiden om natten. (Lokal tid)

Almindelig langsom forsamling ved 10.30 tiden søndag, hvor det skulle besluttes hvilke dimser der skulle sidde hvor. 12.30 var det tid til at kontrollere om opsætningen var i orden. Der var et lille setup 1½ times kørsel sydpå hvor vi samtidig kunne få kontrolleret streamingen. Rimeligt hurtigt var den oppe at køre, og som flere sikkert har bemærket var den lige så hurtigt nede igen. Det var dog en fejl fra TVN som gjorde at vi hele tiden mistede forbindelsen til Deres server. Det blev dog bedre som eftermiddagen skred frem.

Setuppet var nogle mindre hurtigpoppere som gav en del vand og tordenbrag, men heller ikke mere. Det var rigeligt til at vi fandt ud af hvad der virkede, - og ikke.

Desværre er bilen lidt for lille. Der mangler lige den extra halve meter gulvplads, der mangler lige lidt extra strømproduktion. Men ellers kører den som en drøm.

I skrivende stund er vi på vej mod Oklahoma. Der vil være lidt kraftigere udbrud på vej.
i det nordlige hjørne, som det ser ud lige nu, men som sædvanlig ændrer tingene sig meget hurtigt.
------------------------

Personlige kommentarer :

_MG_0030

Vi spiste "meget sen morgenmad/frokost" på Texas Roadhouse - et autentisk texansk spisested. Forestil jer en scene fra en amerkansk roadmovie : høj country&western musik i højttalerne, små hyggelige båse og fikse servitricer. Et mylder af glade smilende mennesker og et gulv der knaser af peanutskaller. På trods af at det var "Mor's dag, var ventetiden kort og vi fik tildelt en bås. 20 sekunder efter vi havde sat os, stod der et fad med små lette kanelboller med kanelcreme, et fad med onion-rings og dressing, samt en spand med hele peanut-nødder. Og her skal man ikke bekymre sig om peanutskallerne - de smides bare på gulvet.
Jeg bestilte selv en Ceasar salat med kylling, men menukortet indeholdt alle de amerikanske traditionelle retter som f.eks ribs og steaks.

Vejrmæssigt bød dagen ikke på de store oplevelser, men det var nu rart at høre den karakteristiske rumlen fra en tordencelle i nærheden af Tyler, Texas. Vi har store udfordringer med udstyret. I bund og grund skyldes det at vores bils elektriske system ikke dimensioneret til alt det udstyr vi forsøger at bruge. Vi mener generatoren ikke lader batteriet hurtigt nok op, og det betyder bl.a. at motoren skal køre konstant for ikke at aflade batteriet for hurtigt. Det betyder desværre også at vi måske ikke kan få alt vores gear til at køre samtidigt. Det kan ende med at vi er nødt til at returnere bilen og få en større. I alt fald beklager jeg at bl.a. streamen ikke har været stabil.

Var i øvrigt i P1 Morgen her til morgen. Et interview jeg havde med Lene Bruun tilbage i marts. Indslaget kan høres her : http://podcast.dr.dk/P1/P1morgen/2009/P1morgen_090511_0609.mp3

 

 

 

 

 Panik !! Efter besøget på Texas Roadhouse kom vi ud til et næsten dødt batteri. Manualen studeres...

_MG_0037

Ahhh, the sweet sound of thunder...

_MG_0038

Nyt og gammelt. Bemærk olietårnet i baggrunden. Området havde noget historie i de gode gamle oliedage i starten af de 20. århundrede.

_MG_0039
Vores biler er tørstige. Her ses Marc fra "Warmsector"-teamet igang med at fylde deres bil op.

_MG_0041
Det er vi også. Vi "de-briefer" som regel dagen over en lille én...


_MG_0027
Her er et foto af en sej politibil til Christian :  Bemærk den forstærkede forende af bilen. Den bruges til at skubbe biler af vejen...

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1694 gange
Mere i denne kategori: « 9. maj 2009 11. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler