2006 Stormchase i USA (14)

Efterskrift...

De sidste 2 dage i USA efter chasen torsdag den 25/5 var lidt af et antiklimaks. Vi brugte dem primært til transport mod Dallas. Motellet i Jackson, Tennessee havde ektraordinært givet os lov til at tjekke ud kl 12 pga vores sene ankomsttidspunkt, så vi fik sovet lidt længere end vi var vant til.

Det var kedeligt at skulle tage afsked med vores nye venner fra Florida. Vi fik udvekslet e-mail adresser, og jeg håber at komme til at møde dem igen, hvis turen på et eller andet tidspunkt skulle falde forbi igen.
De ville tage ud til stedet for vores tornado observation og kigge efter skader.
Vi har efterfølgende fået følgende en mail fra dem :

Tornado on the ground !!!

YEEEEPIIEEEE !
Så skete det endeligt. 3 dage før vi skal hjem fik vi endeligt det at se som vi allerhelst ville se : En tornado.

Lige ved - og næsten...

Efter gårsdagens aktionfyldte chase, trængte vi virkeligt til at sove lidt længe idag. I de seneste dage har vi efterhånden fået oparbejdet et søvnunderskud. Det er hårdt at være chaser... :-)

Pre chase kommentarer for 23/5 

Vi ligger stadig godt for dagens vejr begivenheder, og vi vil kontakte chaserkaravanens leder her lidt i ti, for at ansøge om at få en plads i karavanen.

 

Puha, sikken en dag.

Efter en god nats søvn - uden nattetorden, desværre - vågnede jeg kl. 07:15.
Da der ikke var udsigt til det helt store i modellerne idag, havde vi skudt morgenmaden til kl. 8. 

BUST !!!

Det var skønt at kunne sove længe idag. Efter morgenmaden kl. 08:00, var det endda til til at ligge en times tid ved poolen. Det var allerede varmt og fugtigt og vi havde rimeligt høje forventninger til dagen. 

Kansas State Troopers

Efter 5 timers søvn vågnede jeg kl. 05:30 - ½ halv time for sent. Jeg må have sat vækkeuret forkert. Jeg fik brygget en hurtig kande kaffe som jeg hældte i halsen og fik pakket mine ting på 10 min.

I-25 og Tim Mcgraw

Jeg vågnede ved 07-tiden og tændte som noget af det første for Weather Channel. Der var ikke noget nyt. Vi spiste morgenmad kl. 08:00 og tjekkede ud kl. lidt i 9. 

Efter en god nats søvn var jeg klar igen. Vi spiste morgenmad kl. 08:15 og min mave var blevet god igen..

Når vi booker hoteller, har vi 3 kriterier vi skal have opfyldt:
1) Der skal være trådløs internetadgang.

Jeg vågnede til min clockradio´s sprøde musik kl. 7 og gik igang med at tjekke SPC, GFS modellen og de seneste indlæg på stormtrack. På kort sigt skulle der være mulighed for torden med dry microbursts (kraftig nedsynkende luft) og støvstorme i Arizona og New Mexico.

Jeg vågnede ved 5 tiden i morges og kunne ikke sove (jet lag ??). Jeg tændte for TV'et og så lidt weather channel. Hovedhistorien var oversvømmelserne i Maine og New England, generet af lavtrykket over det nordøstlige USA - som i parantes bemærket kombineret med højtrykket i nordvest - er en af grundende til at vi ikke har noget vildt vejr i Tornado Alley. 

Efter 16 lange timers transport ankom vi til vores hotel i Dallas/Fort Worth, med en mellemlanding i Atlanta, Georgia.


Risk areas, target areas, Watches & Warnings

Hver morgen vil vi tjekke de varsler som den amerikanske vejrtjeneste's center for forudsigelse af storme, Storm Prediction Center (forkortet SPC), er kommet med for den pågældende dag.

Nu er der ingen vej tilbage. Hvad der startede som en spæd drengedrøm i midten af 1980'erne er nu pludseligt blevet håndgribelig virkelighed.

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler