Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Alt ved det gamle...


Rute : København - Dallas

Distance : 7000 + 3.5 km

 


Så oprandt dagen hvor flere måneders forventninger og udlængsel endeligt skulle indfries.  Den lange transporttid, og i særdeleshed den pinefuldt langsomme tur over Atlanten, er noget der bare skal overståes. Selvom rejsetiden nu er 10 timer mod førhen 9 timer (brændstofbesparelser ??), gik det egentligt rimeligt smertefrit.

3516741991_275f6605abTjekind ved skranken gik som en leg og var overstået i løbet af bare 15 min.

Selvom vi naturligvis fik det obligatorisk forældrepar med et spædbarn placeret 3 rækker foran (og må jeg i den forbindelse tage hatten af og vise min dybeste respekt for de forældre der trodser de bebrejdende blikke fra medpassagerere og deres eget barn gråd i 9-10 timer, og tager deres kolikramte barn med på ferie i USA) hørte vi overraskende lidt til barnet.

Alle in-flight-movies der blev vist var fakstisk overraskende seværdige. Måltiderne har ikke ændret sig de sidste 4 år : Pasta eller kylling til hovedret, og Pizza med 4 oste til snak før landingen. Vi oplevede en del turbulens og under indflyvningen til Atlanta blev der brugt ord fra kaptajnen jeg aldrig har hørt :" Cabin crew plase take your seats NOW ! And do not leave your seats". Det blev dog aldrig så slemt som vi frygtede.
US Immigration var nærmest helt venlige - den "officer" jeg havde fornøjelsen af at blive krydsforhørt af havde selv oplevet den tornado der røg gennem downtown Atlanta sidste år, så vi var lidt på bølgelængde. De 4 gange vi har været ude og inde af USA de sidste 3 år, betyder at vi nu er så kendte i systemet at vi ikke behøver aflevere fingeraftryk mere - det er da en kompliment - tror jeg.....
Vi fik vores traditionsrige velkomstøl i baren i terminal A og så livet summe i lufthavnen gennem panoramavinduerne.

_MG_0022

På sidste del af rejsen med indenrigsflyet til Dallas, blundede jeg et par gange og var før jeg vidste af det ved at lande i Dallas.

Så begyndte showet med vores udlejningsbil. Vi havde hjemmefra reserveret en Ford Explorer til en fast pris. Problemet var bare at den iøvrigt venlige mand ved Budget skranken ikke kunne finde vores reservation. Hans reservation var en bil i en lavere prisklasse til en pris der lå dobbelt så højt. Vi diskuterede frem og tilbage, men først da en supervisor kom til, blev vores i Danmark udførste bestilling godkendt med den rigtige bil og til den rigte pris.
Vi fik nu nøglerne til bilen, men den stod ikke det rigtige sted. Ind igen og få en ny placering på P-Pladsen. Da vi endeligt finder bilen og får den startet, blinker der en stor besked i instrumentbrædet om at den skal have et olieskift. Ind igen og diskutere, og endeligt får vi til sidst en hel anden bil, en Dodge.

Så kan vi køre afsted mod Super 8 motellet. Efter lidt omveje og omkørsler når vi frem ved 23-tiden. Vi bliver budt velkommen af vores amerikanske venner fra Warmsector.com teamet. Efter en kort snak kører vi ud og får lidt at spise og derefter er det lige forbi en Wal-Mart og hente et par sixpacks med øl. Vi ser et par chase videoer, vi får udleveret vores grej og så er det tid til at skrive blog.

3516970435_2f09e4fc27

Kl. er nu 03:25 amerkansk tid - og efter at have været oppe i omkring 30 timer er jeg en smule træt. Så det bliver alt for nu. Der er ikke udsigt til noget ordentligt vejr imorgen, så vi regner med at bruge dagen på at rigge udstyr til.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1654 gange
Mere i denne kategori: « 5. maj 2009 10. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler