Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Abilene


Rute : Abilene

Distance : 50 km

 


Abilene, Abilene
Prettiest town I ever seen.
Folks down there don't treat you mean
In Abilene, my Abilene

- sådan lyder første vers af country klassikeren skrevet af George Hamilton IV.

Udover de kvaliteter som nævnes i sangen ligger Abilene også godt i centrum af Texas, med gode forbindelser nord, syd, øst og vest. Med andre ord et godt udgangspunkt, når man ikke er helt sikker på hvor man man skal hen.

Det vejrmæssige setup i morgen er ikke helt uden evner uden dog at være godt. Der er to områder som pt har vores fokus : Syd for Dallas og den sydlige del af Texas Panhandle.

Der er værdierne bedst mht til CAPE, shear, dugpunkt og nedbør. Når de seneste modeller har givet deres bud i morgen formiddag vil vi tage endelig stilling til target area. Som skrevet er det ikke et drømme setup, men vi kan ikke være kræsne med 5 dage tilbage.
Og som bekendt er en dårlig tordencelle herovre flottere end en god tordenbyge i Danmark. Så får vi blot noget god struktur er vi tilfredse.

I dag tog vi en smut uden for Abilene og optog noget time-lapse (tidsforskudt optagelse) af konvektionen uden for byen.

_MG_1270

Bagefter tog vi i "Best Buy" (HI-FI varehus) og "Books A' Million" (Boghandel). Vi tjekkede efterfølgende ind på Days Inn - lige overfor Super 8 hvor vi havde overnattet natten før. Days Inn havde nemlig en pool der var åben. Den blev straks testet. Temperaturen skulle først tjekkes...

DSC_0004Foto : Kai-Asle Sønstabø

Aftensmad blev indtaget på Chilis - en sportsbar med Tex-Mex restaurant. Super hyggeligt og god mad.

Jeg har lovet en gennemgang af vores tekniske setup. Jeg planlægger at lave en lille film som uploades her, hvor vi demonstrerer hard- og software. Efter planen skyder vi den i morgen formiddag og gør den tilgængelig her efter redigering.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1634 gange
Mere i denne kategori: « 23. maj 2009 25. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler