Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Abilene


Rute : Malvern, AR -Abilene, TX

Distance : 700 km

 


Vi havde oprindeligt planer om at tage en smut til Galveston ved den Mexicanske Golf. Galvestonområdet blev ramt af en kraftig orkan i efteråret, og vi ville se om der stadig var spor efter den, i form af stranderosion etc.

Vi er dog nervøse for at være for langt væk fra vesttexas hvis der sker noget mandag eller tirsdag. Så vi besluttede os derfor at tage til "vores 2. hjem" i Texas - nemlig Super 8 i Abilene. Vi har hvert eneste år været mindst en gang igennem Abilene og har sovet på Super 8 her 2 gange før.

På vejen kørte vi igennem flere områder med tordenbyger - ikke noget severe men med flot struktur alligevel. Som vi plejer at sige : En dårlig tordencelle i USA er bedre end en flot tordencelle i Danmark.

Vi følte os næsten hjemme da vi kørte ind af indkørslen...

Motellet har en pool som vi har haft stor glæde af tidligere, så det var en skuffelse at opdage at den var ved at blive renoveret. Days Inn motellet på den anden side af Interstaten har dog en åben pool vi kan benytte.

Vi kørte ud og hentede forsyninger og aftensmad, så lidt TV og gik hvert til sit. Vi bliver  - alt efter hvad modellerne siger - måske en dag ekstra her.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1603 gange
Mere i denne kategori: « 22. maj 2009 24. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler