Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

I feriemode


Rute : Nevada, MO - Jasper - Malvern, AR

Distance : 625 km

 


Byen Nevada i Missouri, hvor vi tilbragte sidste nat har omkring 8600 indbyggere. Et kig i hotellets folder om byen (ligger altid på motelværelset) afslørede at der var ikke mindre end 21 kirker hvor man kunne pleje sin religion. 21 kirker til 8600 indbyggere - Wov !  Det viser virkeligt at vi er i bibelbæltet i øjeblikket.

 

I dag gik vi i feriemode. Vi boykottede vejret og tog med Warmsector til Jasper i Arkansas hvor de har familie.

Bilerne blev pakket (efterhånden rutine) og så var det afsted under en blå himmel...

_MG_1227

3 timer efter nåede vi den lille by Jasper, som ligger i "the Ozarks" - et lille bjergområde i det nordlige Arkansas. Fantastisk smukt.
Warmsector-teamets tante og onkel har bygget en meget populær restaurant/cafe/pizzaria op i byen fra grunden. Startet i det små og udvidet efterhånden. De var flinke og søde mennesker og stedet var meget hyggeligt. Og så har selveste Elvis Presley spist der engang under et besøg.

_MG_1234

Vi fik en utrolig lækker frokost, som warmsector-teamet sponsorerede.

_MG_1235

_MG_1237

_MG_1238

Vi havde også fornøjelsen af at smage "grits" - en slags majsgrød. Smager lidt som en blanding mellem havregrød og risengrød. Hvis man har set filmen "My Cousin Vinny" med Joe Pesci ved man hvad det er :-)


Bagefter tog vi til en nærliggende bjergbæk og tog en dukkert.

IMG_6735

swimming

Ovenstående 2 fotos er taget af Per Christiansen

Hele området lå i en dal. Man havde også udlagt en del af området til ridelejr, hvor hesteejere kunne holde ferie med deres prægtige dyr.

Til ære for min dejlige datter Maria (og andre hestefans) bringer jeg hermed et udvalg af fotos :

CRW_7558

CRW_7561

CRW_7562CRW_7565

CRW_7572

CRW_7587

CRW_7590

Bagefter var det desværre tid til at sige farvel til warmsector teamet for denne gang. De 14 dage er gået alt for hurtigt, og jeg synes ikke der er gået mere end et par dage siden vi mødtes i Dallas. De har som altid været nogle dejlige venner og det var vemodigt at sige farvel, vel vidende at vi først ses igen til næste år.

gruppefoto_warmsector_small

gruppefoto_ctd_small

gruppefoto_alle_small

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1675 gange
Mere i denne kategori: « 21. maj 2009 23. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler