Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

31. maj 2014

Distance kørt: 10 km  |  Start: Red Roof Inn, Dallas, Texas * Slut: Dallas Fort Worth International Airport

 

Sidste dag i USA. Sidste dag på årets stormchaee. Sidste dag med vores nye ven.

Vores fly fra Dallas afgik først om eftermiddagen, så vi havde arrangeret med motellet at vi kunne vente med at tjekke ud til kl. 12. Der var rigelig tid til at pakke og gå i panik over at man havde overvægt i kufferten :-)

På vej ud i lufthavnen tog vi en sidste kop kaffe på Starbucks. Der blev ikke sagt mange ord og vi var alle påvirkede af at vi nu skulle hjem til den daglige trummerum. 

Jeg er personligt altid meget melankolsk på dette tidspunkt, og vil egentligt gerne bare have hjemturen overstået. De 14-15 timers flyvning er nemme at tåle når man er på vej ud, men på vej hjem er det en pine.

Dallas Fort Worth International Airport er den næststørste lufthavn i USA efter Denver, når man ser på areal, og den niende travleste lufthavn i verden når man ser på antallet af passagerer. Der er en kilometer imellem de 3 terminalgrupper i ovenstående foto.

Vi parkerede først ved US Airways terminal som kristinna troede hun skulle flyve med. Efter lidt forvirring og søgen efter tjek ind skranken, fandt vi dog ud af at det rent faktisk var American Airlines hun havde billet til. Hun blev tjekket ind, fik en stor krammer af Per og jeg og gik gennem security tjekket.

Så skulle bilen afleveres. Det er altid forbundet med en vis spænding at se hvor mange kilometer man har kørt. Vi havde en fornemmelse af at vi i år havde slået rekorden for antal kørte kilometer, og den fornemmelse holdt stik. Vi var oppe på næsten 17000 km på 24 dage, dvs et snit på 708,33 km. om dagen. tager man start- og slutdagen, samt den dag i Amarillo hvor vi stort set ikke kørte fra, giver det et snit på 809,5 km. pr. dag.  Den dag hvor vi kørte længst, kørte vi over 1400 km. Ikke noget at sige til at vi synes nogle af dagene var lange bag rattet og det ubekvemme bagsæde.

Vi havde lavet et lille væddemål aftenen i forvejen, hvor vi skulle gætte km-antallet. Den der kom tættest på skulle give en middag til de to andre. Kristinna havde gættet på 17122 km så hun vandt med en god margen.

Efter de sædvanlige formalia med aflevering af bilen, var det Per's og min tur til at finde KLM's terminal. Heldigvis går der shuttle busser mellem biludlejningscenteret og terminalerne. Vi blev tjekket ind, fik tilkøbt nogle Economy Comfort billetter, som giver mere benplads og lidt bedre fortæring, og så var vi på vej. Turen gik som hjemture går, vi sov lidt og fik ikke snakket særligt meget. Og relativt smertefrit satte vi igen fødderne på dansk jord kl. 11 søndag formiddag.

Husk at Kristinna også blogger på Stormzone.dk!

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen.

Læst 1424 gange
Mere i denne kategori: « 30. maj 2014 29. maj 2014 »