Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Palo Duro Canyon & Hooters

Distance kørt: 80 km  |  Start: Days Inn, Amarillo, TX * Slut: Days Inn, Amarillo, TX

Vi tilbragte dagen i og omkring Amarillo. Efter morgenmaden fik jeg vasket noget tøj, slappet af og set lidt TV.

Om eftermiddagen var det meningen at vi skulle have været ude at ride hos "Mr. Sorenson" ved Palo Duro Canyon, men han turde ikke tage sine heste ned i kløften pga. den megen regn der var faldet i området de sidste dage. Klipperne og ridestien var simpelhen for glatte og fedtede.

Vi tog - efter et stop i en western butik - ned til selve Palo Duro Canyon State Park i bil.

Palo Duro Canyon kaldes ikke for ingen ting "The Grand Canyon of Texas". Det er den 2. største canyon i USA og er ca. 193 km lang og op til 32 km bred. Fra top til bund er der omkring 250 meter. Den er skabt af Prairie Dog Town Fork Red River som gennem årtusinder har skået sig ned gennem klippen. I kløften har Apache, Commanche og Kiowa indianere holdt til, indtil de permanent blev forflyttet til Oklahoma i 1874.

Det var helt specielt at køre i det ellers pandekageflade landskab og så pludseligt se kløften åbne sig op for ens fødder.  Imponerende og flot.

 

Vi kørte rundt i bunden af kløften, indtil en oversvømmet regnvandskanal satte en stopper for det så vi måtte vende om.  Hvert sving afslørede nye flotte scener og vi stoppede rigtigt mange gange for at tage fotos.

Efter et par timer kørte vi hjem for lige at gøre os klar inden aftensmaden. Den blev indtaget på Hooters, en sportsbar/restaurant der har servitricer iført hotpants og stramme T-shirts som speciale. Betjeningen var aaaaalt for langsom, der gik f.eks. 30 minutter fra vi havde bestilt vores mad til den blev serveret osv. Men der var selvfølgeligt en masse at kigge på mens man ventede..... :-)

 

Og så ser det endeligt ud til at strømningen i de øvre luftlag er ved at ændre sig. Vi håber på en chance i Oklahoma på torsdag og Missouri fredag. Derefter burde der være et andet system i spil fra lørdag.

SPC er ikke helt enige med os endnu, men det må snart ændre sig.....

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at lave et indlæg i gæstebogen

Husk at vi er live hver eftermiddag (dansk tid) mellem kl. 18 og 19 hvor du kan stille spørgsmål til os. Se mere på vores LIVE side

Læst 1383 gange
Mere i denne kategori: « 16. maj 2012 14. maj 2012 »