Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Last chance...


Rute : Lyttle -Junction - Abilene

Distance : 500 km

 


Vi havde håbet på en gentagelse af i går (minus haglene), idet det atmosfæriske setup var meget lig det igår. Et outflow boundary skulle i løbet af dagen generere byger, som i den instabile luftmasse havde mulighed for at udvikle sig hurtigt.

Efter en hurtig besigtigelse af bilen, som havde fået mange små "dents" og "bird-strikes"

_MG_1755

_MG_1763

- nok flere end det kan betale sig at reparere - fik den en hurtig vask udvendigt. Derefter en hurtig "morgenmad" på Dairy Queen (for dælen hvor er jeg træt af burger...!)

Vi kørte derefter mod San Angelo-området, hvor de størte værdier af bl..a CAPE fandtes. Vi ankom ved 14 -tiden. Inden da var vi lige omkring tankstationen i Junction, for at spørge efter Donna. (Donna mødte vi selvsamme sted i begyndelsen af maj 2007 efter haglstormen og fik en hyggelig snak med hende. En sjov og livlig personlighed. ) Desværre arbejdede hun der ikke mere.
Konvektionen var allerede igang overalt, hvilket tydede på en svag cap. Dette er - oftest - et dårligt tegn, idet der så dannes for mange storme for hurtigt, og at atmosfæren så - polulært sagt - brænder energien af for hurtigt. Da der så yderligere næsten ingen shear var, betød det at de byger der blev dannet hurtigt regnede sig selv ihjel.

Mange af bygerne var visuelt flotte og blev ivirgt fotograferet.

CRW_7636

CRW_7645

CRW_7647

CRW_7650

CRW_7655

CRW_7658

_MG_1769

Vi kørte lidt frem og tilbage mellem de forskellige byger, men af de ovenstående årsager blev det aldrig helt til noget.

_MG_1775

_MG_1777

_MG_1782

_MG_1791

_MG_1804

Kun en storm omkring Junction og en vest for San Angelo blev kortvarigt severe warned. Ved 18-tiden opgav vi derfor og kørte mod Abilene, hvor vi indkvarterede os på Days Inn. Efter en indkøbstur i Wal-Mart spiste vi på Chilis.

Det var så sidste chance for i år.Meget symptomatisk for dette års chase som helhed, var det en tam affære.

I morgen kører vi ind til Dallas/Fort Worth og gør bilen bare nogenlunde ren inden den skal afleveres lørdag formiddag. Desuden skal vi på den sædvanlige shoppetur i Grapewine Mills Mall. Og så skal vi førsøge at får alle vores souvenirs, gaver og indkøb ned i vores kufferter til hjemturen.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1586 gange
Mere i denne kategori: « 27. maj 2009 29. maj 2009 »

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler