Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)


Afslutning


Rute : Dallas - Oklahoma City
 
Distance : 300 km.
Vejr : Næsten skyfrit, senere letskyet. omkring 30 grader.
 

I dag kom VISA kortet på overarbejde. Det var nemlig store shoppedag. Vi tog efter morgenmaden og tjek-ud op til Grapewine Mills Mall i det nordlige Dallas. Det er et af de største malls i USA og har flere hundrede butikker. Vi var også deroppe i 2006.
Der blev købet gaver til familie etc. og inden vi så os om, havde vi brugt 4 timer deroppe.

Derefter gik turen mod Oklahoma City. Det tog os lidt tid at komme ud af Dallas, idet vores Street Atlas med GPS drillede. Vi tjekkedem ind på Super 8 for sidste gang på denne tur (Kai-Asle undtaget) og kørte derefter til Wal-Mart - også for sidste gang.

Imorgen er det så farvel for denne gang.  Kai-Asle bliver som bekendt herovre 4 dage mere og oplever forhåbentligt en masse torsdag-fredag. Per og jeg lander i Kastrup ved 9-tiden torsdag formiddag med Delta fra Atlanta.


Jeg vil takke for alle de gode hilsener jeg har fået i  min gæstebog. Det har været opmuntrende at vide at folk rent faktisk læser det jeg skriver. Jeg håber i har synes det har været sjovt at følge med, det har - i de fleste tilfælde - været sjovt at skrive. Undtagen de nætter hvor jeg sad kl. 4-5 og kæmpede med søvnen for at færdiggøre den.

En lille bonus :

Vi var rimeligt tæt på en tornado i Arkansas i starten af chasen. Her er et lille sammenklip af video fra 3 forskellige kameraer...Jeg har taget et hav af fotos på dette års chase. Når de er behandlet og lagt i fotogalleriet, skal jeg nok give besked på siden her.

Læst 1098 gange