Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Off-day


Rute : El Dorado - Little Rock -  Fort Smith
 
Distance : 400 km.
Vejr : Skyfrit. Køligt efter solnedgang
 


I dag fik vi lov til at sove længe på Kings Inn i El Dorado. Der var tjek ud tid kl. 12, og vi havde ikke nogle planer, så vi aftalte at mødes ved bilerne kl. 12.

Der havde en nogle meget destruktive tornadoer i området nord for Oklahoma City. Ialt 21 mennsker var omkommet i tornado alley igår - en af de værste dage i denne sæson. Vi besluttede os derfor for at forsøge at komme ind i området og besigtige skader. Der er ca. 7 timers kørsel derop, så vi nåede det ikke idag.

Vi havde været nødt tik at skippe morgenmaden på hotellet, så vi spiste lidt før vi kom ud på highway'en. Det blev en pizza på en pizza restarant i centrum.

Derefter kørte vi igennem de store skovområder i Arkansas. Et meget kedeligt stræk som mindede meget om Tyskland. Eneste afveklsling var da vi kom igennem et område, som var blevet ramt af tonadoer i starten af maj. Mange træer lå knækkede og flere huse havde mistet deres tag.

Efter et kort kaffe stop i Russelville, kørte vi videre mod Little Rock via I-40 North.

Ved 21 tiden drejede vi af Interstaten og fik et godt måltid mad på "Crackerbarrel" - en restaurantkæde som hr specialiseret sig i god, gammel amerikansk mad som ens ( amerikanske Wink ) bedstemor lavede den. Man kan få retter som. f.eks. Grits, Biscuits & Gravy, Cornbread m.m.  Jeg selv fik en grillet kyllingefilet med grovfrites og hash-brownes. Dertil var der cornbread og is-the.  En dejlig afveklsing fra det fastfood helvede vi har befundet os i siden vi kom.

Vi overnattede på super 8 og skal op og besigtige skader ved byen Pitcher imorgen.

PS : Jeg har haft lejlighed til at gennemse det videoråmateriale vi har fra Greensburg forleden. Der er lige et par flotte sceendumps som jeg synes i skal se. De er taget med få sekunders mellemrum...

Læst 1128 gange
Mere i denne kategori: « 12. maj 2008 10. maj 2008 »