Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Dilemma  


Rute           :   Wichita - Topeka - Kansas City - Topeka - Wichita - Oklahoma City

Km. kørt    :   750 km.

Vejr            :   Skyfrit og op til 25 grader, let til frisk vind


Valget mellem Iowa og Texas er ikke helt på plads endnu. Der er måske chance mere for en chase dag mere hvis vi vælger Texas, og jeg tror også at det er her der sker noget på længere sigt.

Vi mødes til morgenmad kl. 08:30 og vi vil her diskutere det med Kai-Asle og Andreas.

Sidste nyt:  Vi kører mod nord. Target Area for idag er Des Moines. Warmsector.com har mere tiltro til den nordlige løsning. Beretning for dagen følger i aften (amerikansk tid)

Men sådan kom det ikke til at gå...

Vi havde som aftalt planlagt at køre mod syd til Texas, men et opkald fra Warmsector.com fik os til at skifte mening. De mente nemlig at setup'et i Syd ikke villle blive til noget, og overtalte os til at køre mod nord, nærmere bestemt Des Moines i Iowa hvor der ville ske det helt store imorgen. Vi skulle mødes i Kansas City, ca halvejrs og følges retsen af vejen. 
Vi gjorde dog først et stop i en Walmart Superstore og købte en cooler, noget is og lidt frokost og drikkevarer.

I udkanten af Kansas City gjorde vi et stop ved et Super 8 Motel for at tjekke de sidste data og spc risk områder. Der var ikke umiddelbart sket den store forandring.

Der var imidlertid kommmet en besked til Kai-Asle. Den sagde kort og godt "Call immediate - urgent message". Det lød ikke godt...
Det var det sådan set heller ikke, idet Warmsector nu mente at situationen havde ændret sig radikalt. Det lavtryk der skulle ligge nede over Texas havde skiftet bane og ville ligge bedre mandag, således at betingelserne for severe weather var større. Der var derfor ikke andet at gøre end at vende om og køre sydpå. Vi fik en flot solnedgang undervejs. Aftensmaden blev en gang burgersnask fra MacD på en tankstation.

Godt 14 miles fra målet, troede chaufføren og hans chef-navigatør at de var klogere end GPS'en og drejede derfor af Highwayen 4 miles for tidligt. Vi kom over på en anden highway, og måtte nu køre 20 miles den ene vej - indtil vi kunne vende om - og 20 miles den anden vej for at komme tilbage på ruten igen. Den sidste del førte os ud i nogle meget spændende områder af Oklahoma City, som garanteret ikke står i turistguiderne. Vi nåede alligevel helskindet frem til vores motel for natten, Days inn, ved 1-tiden om natten.

Det blev et hyggelig og hjertelig gensyn med Paul, Marc, Sharon og Sarah fra warmsector.com igen. Vi aftalte at mødes kl. 08 i morgen og tjekke prognoser ud. Det ser på nuværende tidspunkt rigtigt spændende ud i morgen.

Læst 1499 gange
Mere i denne kategori: « 28. April 2007 30. April 2007 »