Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

17. maj 2010 - Transportdag

 


Rute : Vernon - Amarillo

Distance : 275 km

 


Der skete egentligt ikke så meget idag, bortset fra at vi kørte lidt nordpå, for at være i bedre position til i morgen. Vi brugte næsten et par timer i Vernon, fordi Warmsector's ene datakort ikke virkede.

Vi satte derefter kursen mod vest og kom igennem småbyer hvor der virkeligt er faldet megen regn de sidste dage. De samme systemer som vi har kørt rundt og jagtet, har givet enorme vandmængder i the Texas Pandhandle...

Landbruget dominerer her i området.

Vi endte i Amarillo, hvor vi spiste middag på The Big Texan. Jeg måtte have min 18 ounces oksefilet igen... :-)

Vi bookede værelser på et lidt spøjst og spooky, men billigt motel langs interstaten. Der var laaaange gange med døre på hver side.

De lange gange minder mig om noget.....

Husker i filmen "Ondskabens Hotel" med Jack Nicholson ????

Mon jeg vågner op i nat og ser nogen har skrevet "redrum" på mine vægge...:-)

I morgen er lidt usikker. Nogle mener det kan blive det helt store, andre toner det lidt ned. Vi håber på et klassisk pandhandle setup, med isolerede superceller. Men nogle modeller har desværre en kedelig MCS til at ligge tæt på os i morgen formiddag, hvilket kan kvæle den ellers ustabile luftmasse.

 

Se tidligere blog-indlæg her : 2010 stormchase i USA.

De fotos jeg lægger op på siden vil være vandmærkede. Hvis du ønsker en kopi uden vandmærke (evt. til mediebrug), så kontakt mig på : e-mail

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at skrive en kommentar under denne artikel eller lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1528 gange
Mere i denne kategori: « 18. maj 2010 16. maj 2010 »