Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

13. maj 2010 - Sweet home Abilene

 


Rute : Gardner, Kansas -Wichita - Oklahoma City - Wichita Falls - Abilene, Texas

Distance : 900 km

 


Vores oprindelige plan var at chase i Missouri, men da fredagens Target area er i det sydvestlige Texas, ændrede vi strategi og valgte i stedet for at satse på det slight risk i det nordlige Texas.
Vi havde en lang køretur foran os, da v satte os ind i Surburban'en kl. 11:30. De 7-8 timers kørsel gik dog rimeligt hurtigt.
Undervejs så vi TIV2 foran os og de kørte virkeligt til. Vi kunne ikke indhendte dem... Kort før Oklahoma City, så v i dem blinke af til en afkørsel. De kørte langsomt og bag dem rullede deres følgevogn med havariblinket tændt, så mon ikke der var tekniske vanskeligheder ?
Da vi nåede ned i det sydlige Oklahoma kunne vi se at små celler begyndte at poppe op. Ikke noget vildt, men det var heller ikke forudsagt. Vi kørte mod Wichita Falls for at "fange" et par af dem, men det blev ikke til meget mere end et par lyn og lidt regn. Da solen stod lavt, lyste strålerne på skyerne bagfra og det gav en hel fantastisk virkning.

Da vi skal endnu længere mod sydvest i morgen, besluttede vi os for at stoppe tidligt og køre mod Abilene for at sove der. Abilene er jo vores "andet hjem" i USA. Vi har været der flere gange end noget andet sted på vores chases. Hvert år mindst en gang. Det var derfor næsten som om vi havde været der igår, at vi kunne gå ind på "Chilis" ved Interstaten og bagefter i Wal-Mart ved sideen af. Vi fik også værelser på "Super 8" i nærheden...

Per havde jo fødselsdag igår (Tillykke Per !!), så vi gav maden i aften...

 

Se tidligere blog-indlæg her : 2010 stormchase i USA.

De fotos jeg lægger op på siden vil være vandmærkede. Hvis du ønsker en kopi uden vandmærke (evt. til mediebrug), så kontakt mig på : e-mail

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at skrive en kommentar under denne artikel eller lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1449 gange
Mere i denne kategori: « 14. maj 2010 12. maj 2010 »