Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

9. maj 2010 - Outbreak i morgen ?

 


Rute : Lawton - Oklahoma City - Enid

Distance : 340 km

 


Idag kørte vi en anelse nordpå, for at være i stilling til imorgen. I Oklahoma City var vi en smut i Best Buy (elektronikvarehus) for at købe ekstra batterier til vores camcordere, Himlen blev en smule turbulent men også smuk på sin egen måde undervejs.

Vi fik værelser på Days Inn i Enid. Det viste sig at et hold tyske chasere også holdt til på motellet. De havde gang i en grill og for at gøre det hele endnu hyggeligere trak et tordenvejr ind over byen. 

Vi fik en hurtig aftensmad på Applebees og en Latte fra Starbucks. Aftenen blev afsluttet med et afsnit af "Klovn".

Vi har ekstremt meget fokus på morgendagen. Hvis bare en bare en del af prognoserne holder, kan det blive en meget travl dag. Værdierne peger i retning af voldsomme langlivede tornadoer, måske EF3-EF4-EF5. Det eneste der bekymrer lidt, er at supercellerne vil bevæge sig meget hurtigt, omkring 40-50 knob, hvilket gør dem besværlige at følge. Kun hvis en celle splitter, kan "right-splitteren" bremses lidt og være til at følge.
Med Mississippi chasen fra sidste uge, hvor en high risk blev til et bust, i smertelig erindring tør man ikke være for optimistisk. Men godt ser det ud.

En lille hilsen her fra Enid :

 

Se tidligere blog-indlæg her : 2010 stormchase i USA.

De fotos jeg lægger op på siden vil være vandmærkede. Hvis du ønsker en kopi uden vandmærke (evt. til mediebrug), så kontakt mig på : e-mail

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at skrive en kommentar under denne artikel eller lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1466 gange
Mere i denne kategori: « 10. maj 2010 8. maj 2010 »