Udskriv denne side
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logistikproblemer


Rute        :   Liberal - Dodge City - Liberal - Dodge City

Km. kørt    :   260 km.

Vejr        :   Overskyet, regn


 

En forvirrende dag. Vi har de sidste dage haft meget svært ved at kommunikere med Kai-Asle. Enten befinder han sig i et dækningsløst område eller også gør vi. Det har derfor været meget problematisk at aftale tid og sted for at mødes. Vi har derfor ikke set Kai-Asle siden lørdag morgen.

Det lykkedes dog at få fat i Kai-Asle via Sarah's mobiltelefon. Vi fik aftalt at Andrea og jeg skulle med ud på chase i dag. Da Kai-Asle havde sovet med warmsector i Hutchinson, foreslog jeg at vi mødtes på halvejen i Dodge City. Maj-Britt skulle køre os derud og skulle så selv returnere til Liberal.

Der gik så alverden ting galt, igen primært pga kommunkationsproblemer, så det endte med at vi kørte tilbage til Liberal. Hvorefter det gik op for os at vores extra lejebil skulle afleveres i Dodge City mandag middag, så vi kunne ligeså godt sove i Dodge City. Vi kørte derfor for 2. gang den dag til Dodge City, hvor vi er indlogeret på Super 8.

Kai-Asle har været på chase med warmsector.com igen, men forventes at returnere til Dodge City engang i nat.

Jeg er ikke helt sikker på hvad der sker imorgen. Muligvis splitter vi op således at vi kører til Wichita og lejer en bil til Maj-Britt og undertegnede. Når vi alligevel ikke chaser, kan vi ligeså godt køre på sightseeing.

Læst 1275 gange